Wednesday, August 29, 2012

100% free join



A New Generation of Income Opportunities 

In Pre-launch! $10 Free plus Retirement Plan!

$10 Free! Revenue & Retirement Share!
Have you joined Eimimo.com yet? Thousands have joined in the first few days because this is a unique and different income opportunity.
This program is 100% - without a doubt - free! It is available to anyone in the world (must be 18 or older). It gives you a sign up bonus of $10.00 absolutely free. It has Revenue Sharing. Not just a measly profit sharing program but actual revenue sharing. It has a Retirement Plan too! Plus - you can get free e-books, free software, free bonuses, and a lot more! And you will never have to spend a single penny nor sell anything!!!
See what everyone is talking about. Eimimo.com - the newest and most unique income opportunity on the internet. Join us now!!

http://eimimo.com/?ref=31441

Satu Generasi Baru Peluang Pendapatan

Dalam Pra-pelancaran! $ 10 Percuma Pelan Persaraan plus!

$ 10 Percuma! Hasil & Share Persaraan!
Pernahkah anda menyertai Eimimo.com lagi? Beribu-ribu telah menyertai dalam beberapa hari pertama kerana ini adalah satu peluang pendapatan yang unik dan berbeza.
Program ini adalah 100% - tanpa keraguan - percuma! Ia boleh didapati kepada sesiapa sahaja di dunia (mesti 18 atau lebih tua). Ia memberikan anda sign up bonus $ 10.00 benar-benar bebas. Ia mempunyai Perkongsian Pendapatan. Tidak hanya sangat sedikit keuntungan program perkongsian tetapi perkongsian hasil sebenar. Ia mempunyai Pelan Persaraan juga! Plus - anda boleh mendapatkan percuma e-buku, perisian percuma, bonus percuma, dan banyak lagi! Dan anda tidak akan perlu membelanjakan sesen pun tidak menjual apa-apa!!
Lihat apa yang semua orang bercakap tentang. Eimimo.com - pendapatan terbaru dan paling unik peluang di internet. Sertai kami sekarang!





Monday, August 27, 2012

MARI BERJAYA BERSAMA KAMI




Nak Ikut Cara Kami?

JANGAN JUAL STIFORP ! Apa barang itu Stiforp?

JANGAN JUAL  TOOLS ! Apa barang itu tools? Cangkul  ke?



Kita Offer Mastercard jer.....



Cepat !
 Miliki Kad Debit Mastercard International Exclusive ini sebaik sahaja anda jadi ahli STIFORP!!

Ok, Saya Dah Upgrade Paid Member.. 

WHAT'S NEXT?

AKTIFKAN AKAUN STIFORP 

Kenali Upline Enroller Anda 

Taip www.stiforp.com/login di browser Mozilla, Chrome atau IE

Pilih Members Login dan masukkan USERNAME dan PASSWORD anda 

Klik My Enroller, anda akan lihat info Upline enroller @ Penaja anda.. sentiasa berhubung dengan penaja utk belajar lebih lanjut. anda juga boleh bertemu saya di Facebook. klik sini:http://fb.com/m.sadik


HADIAH WEBSITE PROMOSI DGREAT NETWORK 

Login Stiforp dan klik menu My Website Address, anda akan lihat banyak website yang boleh digunakan utk mempromosikan Stiforp. Macam2 bahasa yg boleh anda pilih. Klik website tu dan pastikan USERNAME anda tertera di bahagian atas kanan website, jika bukan Username anda yang muncul itu bermakna akaun anda ada masalah, hubungi upline utk betulkan apa yang patut

Contoh username Stiforp = matkaya
Website promosi anda akan diaktifkan seperti ini:



=> http://stiforp.asia/matkaya






Hubungi Upline enroller jika website promosi anda masih belum aktif

ANDA BERMULA DENGAN CASH? BACA SINI


Bagi mereka yang membayar Cash utk Join Stiforp, anda ada 2 option utk kekal dalam perniagaan ini:

1. Cepat apply Debit Kad RHB, AMBANK @ MAYBANK dan update dalam personal Info utk membolehkan pihak Stiforp mencajkan mentenen bulanan ke dalam kad debit anda. Proses buat Kad debit RHB dlm masa 10 minit jer boleh siap. Selepas dapat kad Debit, anda perlu Login ke Stiforp, klik Personal Info dan Masukkan maklumat kad Debit anda di bahagian Payment Info.

2. Utk sambung mentenen setiap bulan ataupun nak UPGRADE akaun dari sebulan menjadi setahun, Anda boleh membayar Cash RM35 @ RM350 ke akaun Maybank 5621-0605-4263 Mohd Sadik. 

Selepas itu SMS [NAMA] [USERNAME / ID STIFORP] [EMAIL] hantar ke 013.333.7200 

kami akan aktifkan akaun anda utk sebulan @ setahun. Anda juga boleh menghubungi Upline dan biarkan Upline anda yg berurusan dengan kami utk proses seterusnya

PENTING! Bagi mereka yang join dengan Pakej 1 (US$49.95) pastikan anda ingat tarikh Next Billing utk memudahkan anda sediakan bajet secukupnya sebelum tarikh mentenen berakhir. Kegagalan menyambung mentenen bulanan US$9.95 boleh membuatkan akaun anda terkeluar dari Susunan Matrix, kalo dah terkeluar memang takkan boleh masuk balik ke tempat asal.. dan segala bonus yang terkumpul akan HANGUS! jadi pastikan anda sentiasa alert tentang status akaun Stiforp anda yer..

AKTIFKAN AKAUN PAYONEER


Stiforp hanya membayar Bonus melalui Payoneer. Anda boleh download ebook ni, baca dan ikut langkah2 yang diajarkan utk melengkapkan permohonan Kad Debit MasterCard Payoneer 

KLIK SINI utk Download ebook => http://bit.ly/debitpayoneer



PANDUAN APPLY DEBIT KAD PAYONEER


Wajib Buat Benda Nie !!!

 AMARAN !! 


Selagi anda belum lakukan kelima2 step di bawah ini 

tolong jangan telefon saya dan bertanya sebarang soalan

 kerana semua soalan anda  sudah sedia  terjawab di sini....

Buat dulu baru soal.... Ini cara orang yang ingin berjaya !!

(BUAT SEKARANG  JUGA!!)




(BUAT SEKARANG  JUGA!!)



(BUAT SEKARANG  JUGA!!)

(BUAT SEKARANG  JUGA!!)


5. Repeat..repeat..repeat..  

Buat Sampai Jadi! 




BELAJAR DAN BUAT SAMPAI JADI

A) DOWNLOAD EBOOK RAHSIA RM25,000 STIFORP DGREAT NETWORK
Klik sini utk download => http://bit.ly/rahsia25k 


B) JOIN GROUP FACEBOOK DGREAT NETWORK
Login Facebook dan klik sini utk masuk ke dalam Group DGreat Network. 

banyak tips dan perbincangan dalam tu..

*Klik Request To Join, pihak Admin akan approve permohonan anda



Monday, August 6, 2012

KEUNTUNGAN 2 DALAM 1


"Memperkenalkan STIFORP, Sistem Hebat Yang Terbukti Membantu Apa Saja Perniagaan Anda Dan Berpeluang MendapatExtra Income Walaupun Tak Pandai Menaja"

Salam sejahtera.
Peluang jana PENDAPATAN LUMAYAN dalam bisnes internet dengan modal RM30 sahaja. Sangat mudah dan murah!
Serta StiforpExtreme.com sekarang, anda akan dapat produk dan potensi pendapatan lumayan bersama Program Stiforp.
Daftar di sini.. SEGERA !
Dan capai impian anda untuk kebebasan kewangan.
Terima kasih.



PESANAN DARI PENGASAS KAMI..



Personal Message dari Pengasas kami
Halo kawan2

Dari diri saya dan keluarga saya, saya ingin mengucapkan secara peribadi terima kasih kerana menjadi sebahagian daripada STIFORP. Bagi tempoh 21 tahun yang lalu, saya telah sangat bernasib baik kerana telah dikurniakan peluang untuk mencipta pendapatan yang sangat selesa untuk keluarga saya melalui industri yang menakjubkan ini pemasaran rangkaian. Saya telah mempunyai peluang untuk bertemu dan berunding dengan beberapa pemimpin jurulatih, yang paling berjaya, jurulatih, dan pasukan korporat di dalam industri. Dan mempunyai keupayaan untuk bekerja, mengajar, dan beribu-ribu kereta api orang-orang yang tetap, sama seperti saya, bagaimana untuk mencapai kejayaan ... banyak buat kali pertama kalinya.

Bagi anda yang tidak pernah mendengar cerita saya, saya datang dari awal yang sangat merendah diri. Saya dan keluarga saya berhijrah ke Amerika Syarikat ketika saya masih kecil. Kami mempunyai sangat sedikit wang. Kami tidak tahu bahasa. Abang saya dan saya sentiasa terpaksa mempunyai pekerjaan untuk membantu ibu bapa kita membayar bil-bil. Ia mencabar untuk mengatakan sekurang-kurangnya, tetapi kami sentiasa berasa sangat bernasib baik kerana kita mempunyai kesihatan kita, kita mempunyai satu sama lain, dan cabaran yang kami tinggalkan di Iran adalah jauh lebih buruk daripada kita telah alami di sini.

Saya terlibat dalam pemasaran rangkaian apabila saya berusia hanya 24 tahun. Saya mula pergi pintu ke pintu menjual penapis air dan akhirnya "lulus" kepada produk-produk lain. Tetapi ia adalah kerana kesanggupan saya untuk mengikuti arahan, dan kelaparan saya untuk mencapai bahawa saya mampu untuk menjadi penyumbang utama dalam beberapa syarikat, menjadi seorang perunding, dan sekarang pemilik syarikat. Saya kini mempunyai 5 orang anak yang cantik, seorang isteri yang menakjubkan, dan saya hidup hidup yang saya impikan kerana saya membesar.

Saya berkongsi cerita itu sebagai bukti kepada apa yang mungkin kepada industri yang menakjubkan ini kita semua yang terlibat. Percayalah, jika orang biasa seperti saya dengan latar belakang yang sederhana dan loghat lucu (jika anda telah mendengar saya mengenai panggilan, anda tahu apa yang saya maksudkan), boleh pergi dari apa-apa untuk berjaya, ANDA BOLEH TERLALU!

Itulah sebabnya saya melancarkan STIFORP!

Industri pemasaran rangkaian sentiasa berubah. Apa yang bekerja 20, 10, walaupun 5 tahun yang lalu tidak sentiasa bekerja hari ini. Banyak syarikat yang mempunyai produk yang hebat, pelan pampasan yang hebat, dan kepimpinan yang besar. Malangnya banyak juga kekurangan alat pemasaran untuk membantu anda membina pasukan anda lebih mudah, cepat, dan lebih kuat daripada yang lain.

Kami tahu anda komited kepada syarikat yang anda terlibat. Sama ada produk adalah satu program perjalanan, jus super, insurans, produk pemakanan, kehilangan berat badan, penjagaan kulit, atau apa-apa lagi, kami tahu anda berada di syarikat itu sebab . Anda suka produk, anda suka pelan pampasan, rakan-rakan anda masih berada di dalamnya, pemilik yang besar. Apapun alasan anda, kami ingin membantu anda memaksimumkan pendapatan anda dalam program itu.

BAHAWA adalah apa yang STIFORP adalah semua tentang. Cabaran dalam industri perniagaan berasaskan rumah adalah bahawa setakat alat kebanyakan syarikat adalah sebuah laman web korporat replika. Walaupun laman web hebat untuk maklumat, ia mengambil masa harganya lebih daripada itu untuk mendapatkan orang ramai yang teruja cukup untuk menyertai peluang anda.

Dengan Stiforp, anda kini mempunyai SEMUA alat yang anda perlukan untuk mengambil perniagaan APA-APA PERINGKAT NEXT. Dari halaman arahan untuk menangkap maklumat prospek anda, susulan autoresponder untuk terus mengingatkan mereka tentang peluang anda dan mendapatkan mereka teruja menyertai, hidup pelakon dan animasi flash di laman web anda untuk membantu memberi gambaran kejayaan untuk prospek anda, kepada iklan, susulan skrip, pemutar lalu lintas untuk membina perniagaan yang pelbagai pada masa yang sama, dan lebih banyak LEBIH.

Dan ia tidak berhenti di situ. Sebagai industri terus kepada perubahan, kita KOMITED sentiasa membawa teknologi yang terbaik, peralatan, latihan, dan sumber-sumber lain yang anda perlukan untuk terus mendahului permainan dan terus membina perniagaan anda lebih cepat, mudah, dan lebih kuat daripada dahulu .. semua pada harga yang semua orang mampu!

Industri ini telah benar-benar diberkati diri saya dan keluarga saya dan Stiforp adalah cara saya memberi balik kepada industri dan membantu lebih ramai orang berbanding sebelum ini boleh akhirnya mencapai kejayaan. Saya benar-benar percaya bahawa apa yang kita telah meletakkan bersama-sama adalah sesuatu yang setiap pemasar MESTI MEMPUNYAI. Dan dengan lebih daripada 300 JUTA orang yang terlibat dalam industri yang menakjubkan ini, yang LOT daripada jumlah yang akan pergi ke dalam matriks untuk membantu anda mendapat lebih banyak!

Terima kasih sekali lagi untuk menyertai kami dalam perjalanan ini. Kami amat teruja untuk anda mengalami apa yang telah kita bina.

Kami mempunyai pasukan sokongan yang SANGAT berpengetahuan dan rajin, jadi jika anda mempunyai soalan, sila e-mel kepada mereka bila-bila masa di support@stiforp.com. Saya juga memberi anda, ya, anda noor al Farid, nombor telefon bimbit peribadi saya dan nama Skype. Jika ada yang pernah Apa-apa yang boleh saya lakukan untuk membantu anda, sila tidak teragak-agak untuk mendekati kepada saya. Saya di sini untuk ANDA.

Rakan anda dan Rakan Niaga,

Nauder Khazan(stiforp)





Friday, August 3, 2012

SATU GEGARAN MASA KINI


AMARAN!
Apa yang saya akan kongsikan seterusnya
bakal membuatkan anda tak selesa. Jika anda mudah
terasa, jangan teruskan pembacaan anda, terus sahaja
klik "delete". Apa yang saya tulis di bawah bukan untuk
mengenakan sesiapa tetapi sebenarnya saya prihatin
terhadap kejayaan anda - kerana kejayaan bermula
dengan "mindset" dan minda yang betul!

****************************************************************
jom kasi gegar kocek anda..


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Wednesday, August 1, 2012

Buat Duit Raya - Poket Penuh di Hari Raya!



10 Cara Mengambil Kesempatan Sempena Musim Perayaan Untuk Membuat Duit.

Rahsia Bisnes Kuih Raya
Pendedahan Rahsia Perniagaan, Lengkap Dengan Teknik Pemasaran dan Resipi Rahsia Untuk Menjana Pendapatan Dengan Kuih Raya.


Panduan Perniagaan Cupcake
Panduan Pembuatan Dan Perniagaan Cupcake Dari Rumah.

Rahsia Coklat Buatan Tangan Dengan Kos Minimum
Rahsia Perniagaan Coklat Buatan Tangan Dari Rumah Kini Terbongkar. Ketahui Bagaimana Untuk Bermula Dengan Kos Yang Minimum!

Sensasi Kek Coklat
Servis link building dan SEO untuk meningkatkan ranking di Search Engine.


Pakej Lengkap Video Bun, Pau Dan Pizza Style Hotel
Pakej ini akan mengajar anda membuat aneka bun, pau dan pizza yang sedap. Semuanya di ajar melalui panduan video step by step dengan 7 modul hebat.

Panduan Eksklusif Perniagaan Coklat Buatan Tangan
Ketahui rahsia saya menjana keuntungan RM2000 dan membeli 3 unit IPad 2 dengan hanya menjual coklat buatan tangan dari rumah!

PELUANG TERHEBAT MASA KINI





JIKA ANDA NAK CARI WANG SANTAI..
Jom LAWATI link YANG MENYEDIKAN PELUANG BUAT DUIT MUDAH..
SISTEM YANG CANGGIH..SIAPE CEPAT DIA SENANG…
income power hanya disini..
mai singgah..
http://matkaya.MyOpportunityPlus.com

http://matkaya.MyBusinessPagePro.com

http://matkaya.MyBusinessBuilderPlus.com